Samen Veerkrachtig organiseert een Koffietafel

Op dinsdag 10 december 2019 organiseert de Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) in samenwerking met Samen Veerkrachtig een Koffietafel in La CaZa (voorheen Wijkhuis De Steeg) aan de Hoornseschans 101 in Nieuwegein. De Koffietafel bijeenkomst is er voor iedereen met een arbeidsbeperking en/of langdurige ziekte.

Wat is een Koffietafel?
Verspreid door het land organiseert Samen Veerkrachtig bijeenkomsten voor mensen die te maken hebben met een arbeidsbeperking. Tijdens een Koffietafel praat je in groepjes van 8 tot 10 personen met elkaar, onder begeleiding van een ervaringsdeskundige.

Het doel hiervan is om tips en ervaringen uit te wisselen over de dingen die je tegen komt nu je niet meer in het arbeidsproces zit. Zo merk je dat je er niet alleen voor staat. Samen zoek je naar informatie en oplossingen die jou en anderen verder helpt.

Dinsdag 10 december : 
12.30: inloop met een broodje, koffie en thee
13.00: start Koffietafel-gesprekken
15.00: einde

Aanmelden graag vooraf via deze website. Samen Veerkrachtig bevestigt vervolgens je aanmelding per e-mail. Als je vragen hebt, helpen zij je graag verder. Je kunt hen bereiken via het e-mailadres: info@samenveerkrachtig.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren