Samen Kerk in Nieuwegein

Zondag 17 januari, 10.30 uur wordt een kerkdienst georganiseerd in het stadshuis in Nieuwegein. Deze dienst is de start van de nationale week van gebed. De organiserende kerken maken hiermee zichtbaar samen kerk te willen zijn. Vele mensen verlenen hun medewerking aan deze dienst.

Bijzonder dat ook het Nieuwegeins jongerenkoor Hatikwa zal optreden. Voor de jongste kinderen is er crèche en voor de kinderen t/m groep 6 een poppentheater. De organisatie ziet uit naar een dienst waarin christenen in Nieuwegein samen zingen, de Bijbel lezen, bidden en daarin de liefde van God mogen belijden, beleven en doorgeven.

In de dienst zal er een collecte gehouden worden voor Vluchtelingenwerk Nieuwegein. Na de dienst is er alle ruimte voor ontmoeting! De organisatie hoopt op een overvol stadshuis.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren