Ruzie over hond reden steekpartij aan de Violier

De vrouw die maandagmiddag 6 maart j.l. is neergestoken aan de Violier in Hoogzandveld is buiten levensgevaar. Een buurtgenoot stak haar meerdere malen na een ruzie over hun honden. Beide kwamen elkaar geregeld tegen bij het uitlaten van hun honden. De man is aangehouden en zit nog vast. Hij moet zich vandaag verantwoorden bij de rechter-commissaris.

Maandag tegen het einde van de middag kwam het tot een confrontatie bij het uitlaten van de honden. De man stak de 55-jarige vrouw met een klein zakmesje diverse keren op de moeder van enkele kleine kinderen. De vrouw werd hierbij in de hals en romp geraakt. De politie heeft het mesje gevonden met speurhonden in de struiken bij het park in Hoogzandveld.

In de buurt heerst nog steeds grote verslagenheid over de steekpartij. De dader stond niet bekend als gewelddadig. De buurt kent hem als een vriendelijke man die drie keer per dag met zijn herder wandelde net zoals de de vrouw die gestoken is.

Een wijkbewoonster laat weten: ‘ik geef die man groot gelijk. Ik zou mij ook niet laten slaan met een ketting, ze schijnt al een paar maanden aan het treiteren te zijn.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk