Ruiten ingegooid

Op woensdagavond 28 maart is een jongen voor het ingooien van enkele ruiten aangehouden. Omstreeks 21.00 uur zag een getuige dat enige jongens op de Heemraadsweide zes ruiten van een school ingooiden. Hij ging er achteraan en kreeg één van de jongens te pakken en droeg deze over aan de politie.

De jongen, 15 jaar oud en afkomstig uit IJsselstein, bekende samen met twee vriendjes de zes ruiten te hebben vernield. Tevens bekende hij dat zij die avond ook bij een andere school in Nieuwegein ruiten hadden ingegooid en eerder die dag bij twee scholen in IJsselstein.

De beide mededaders zullen nog door de politie worden gehoord. Voorts zal nog worden onderzocht of de jongens mogelijk meer vernielingen hebben gepleegd. Tegen de jongens wordt proces-verbaal opgemaakt en de zaak zal aan Bureau HALT worden overgedragen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren