Rotaryclub Nieuwegein voor Studio 10 de Koningsmarkt op

Studio10 aan de Specht in de wij De Doorslag is een werk- en dagbestedinglocatie van Reinaerde, waar ongeveer 100 cliënten vijf dagen in de week werk aangeboden krijgen. Werk dat er toe doet, zoals het maken van producten of het aanbieden van diensten. Een mooi voorbeeld hiervan is het maken fraaie en handige houten artikelen voor de verkoop. Een ieder kan hierbij op zijn of haar eigen niveau en mogelijkheden een bijdrage leveren aan het eindproduct.

Tijdens de Koningsmarkt op 27 april in Vreeswijk zullen leden van de Rotaryclub Nieuwegein de medewerkers van Studio 10 ondersteunen door de door hen gemaakte artikelen aan de man/vrouw te brengen. De leden zullen daartoe een kraam bemannen en trachten deze aan het eind van de dag leeg achter te laten.

De opbrengsten van de verkoop komen uiteraard ten goede aan het werk van Studio 10 en zijn cliënten. De Rotarykraam is die dag te vinden halverwege de Dorpsstraat in Vreeswijk. 

Rotaryclub Nieuwegein wil met haar activiteiten een bijdrage leveren aan een betrokken samenleving, contacten tot stand brengen en steun geven aan elkaar. Dit initiatief past daar prima bij.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk