‘Rooie Arie’ entertaint bewoners van Woonzorgcentrum Vreeswijk

Zaterdagmiddag verraste Troubadour ‘Rooie Arie’ de bewoners van Woonzorgcentrum Vreeswijk. ‘Rooie Arie’ was gevraagd door de kinderen van één van de bewoners om te komen zingen. De nu 86-jarige vrouw had ‘Rooie Arie’ eerder op een verjaardagsfeestje gezien van haar dochter en genoot van zijn optreden. Zij woonde toen nog zelfstandig en genoot van de oude liedjes zoals ‘In een ruituigie’ en ‘Er zitten twee motten.’ Vanwege de Corona-crisis wilde de dochter haar moeder weer laten genieten. Natuurlijk wel op afstand!

Rooie Arrie: ‘Nu is zij op 86 jarige leeftijd in Woonzorgcentrum Vreeswijk aan de Lekboulevard beland en de kinderen vonden het tijd worden voor wat vermaak in deze Corona-tijd en dachten toen direct aan het optreden van een jaar gelden. Natuurlijk werk ik daar graag aan mee.’

Toen ‘Rooie Arie’ arriveerde zaten de bewoners van Woonzorgcentrum Vreeswijk al klaar. Het is een groot feest geworden. Zowel aan de voor- en de achterkant zong ‘Rooie Arie’ zijn liedjes met veel familie van de bewoners, jong en oud.

‘Laat de zon in je hart’ dat was wel het lied wat de sfeer het beste weergeeft. En natuurlijk ‘Droomland’ wat uit volle borst door iedereen werd meegezongen. Dat soort dromen helpen de bewoners en ons deze tijd door. Prachtig om te doen. Ieder heeft genoten van de gezellige sfeer’ aldus ‘Rooie Arie’ in een reactie aan onze redactie. Binnenkort geeft ‘Rooie Arie’ weer een optreden, maar dan op een andere plek om ouderen in deze eenzame tijd te entertainen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren