Rondleidingen woon-/atelierschip De Zwerver bij Museumwerf Vreeswijk gaan door!

Na eerdere berichten over rondleidingen die niet door konden gaan, kan nu worden gemeld dat  zaterdag 13 en zondag 14 november de rondleidingen in het monumentale woon-/atelierschip De Zwerver doorgaan! Het atelierschip ligt momenteel op bij de Museumwerf aan de Wierselaan 113 in Vreeswijk.

Het atelierschip met het prachtige originele oudhollandse interieur van wijlen kunstenaar W.O.J. Nieuwenkamp staat momenteel hoog en droog op de helling bij de Museumwerf. Als alles volgens schema verloopt, gaat De Zwerver donderdag 11 november weer te water. Op 16 november vertrekt het schip naar haar vaste stek in Naarden. Dat betekent dat De Zwerver in het weekend van 13 en 14 november kan worden opengesteld voor het publiek. Museumwerf Vreeswijk grijpt deze gelegenheid met beide handen aan. Het museale schip wordt voor deze gelegenheid afgemeerd naast het Theehuys.

Rondleidingen
De rondleidingen vinden plaats op zaterdag 13 en zondag 14 november om 14.15 uur, 15.15 uur en om 16.15 uur. Maar let op: De Zwerver is alleen toegankelijk tijdens rondleidingen met de gids en op vertoon van het toegangsbewijs van de Museumwerf. Per rondleiding kunnen maximaal 15 personen deelnemen. Wegens het kwetsbare interieur zijn naaldhakken niet toegestaan. Voor jonge kinderen is de rondleiding helaas minder geschikt.

Bij de Museumwerf houden we ons uiteraard aan de covid-maatregelen. Laat dus uw geldige QR-code controleren bij de entree van de Museumwerf.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren