Katern

Rondleiding werkzaamheden bouw 3e sluiskolk

Wilt u meer te weten komen over de bouw van de 3e kolk van Prinses Beatrixsluis en de verbreding van het Lekkanaal en wilt u dit van dichtbij meemaken? Geef u dan op voor een maandelijkse rondleiding. De volgende rondleidingen vinden plaats op donderdag 22 juni a.s. van 16.00 tot 17.00 uur en van 17.30 tot 18.30 uur. Sas van Vreeswijk organiseert één keer per maand rondleidingen over het bouwterrein, mits de werkzaamheden het toelaten. Een unieke ervaring om de bouw van dichtbij te bekijken.

De gratis rondleiding duurt ongeveer 1 uur en bestaat uit een presentatie over een bepaald onderdeel van het project en een bezoek aan het bouwterrein. Per maand wisselt de invulling van de rondleiding. Tijdens de rondleiding op 22 juni ziet u de vorderingen rondom de bouw van de sluiskolk en neemt u een kijkje bij het in juli te verplaatsen sluisje, ook behorend bij de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

Deze rondleiding is niet geschikt voor mensen die moeilijk ter been zijn en voor kinderen onder de 8 jaar oud. U kunt kiezen op welk tijdstip u meegaat. Meld u snel aan, want met een maximale groepsgrootte van 25 personen per rondleiding geldt: vol = vol.

U kunt zich aanmelden door een email te sturen naar contact@sasvanvreeswijk.nl onder vermelding van naam, telefoonnummer en leeftijd van de personen die u aanmeldt. Deelname is op volgorde van inschrijven. Mocht de groep vol zijn, dan plaatst Sas van Vreeswijk u op een reservelijst. Bij de volgende rondleiding wordt u dan als eerste benaderd en krijgt u voorrang.

Als je de bouwplaats bezoekt, geldt er een aantal regels:
• De rondleiding start op de Prinses Beatrixsluis 1A.
• U moet in goede conditie zijn.
• U krijgt van Sas van Vreeswijk veiligheidskleding, maar zorgt u zelf voor goed en stevig schoeisel.
• Mensen die de bouwplaats betreden, mogen geen jurk of rok aan hebben.
• Een groepsgrootte is maximaal 25 personen per rondleiding.

Het te verplaatsen sluisje

 

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk