Rommelen met de rommelmarkt

Geen GEORGANISEERDE rommelmarkt in de Batau met Koninginnedag?

Omdat de gemeente de kosten in rekening brengt houdt de organisatie er mee op. Dat bericht verscheen deze week in het Utrechts Nieuwsblad.

Wat een tegenstelling: beleid van de gemeente is activiteiten in de stad door particulier initiatief te laten plaatsvinden. Nou dat lukt best als je alle gemeente activiteit in rekening brengt. Alle initiatief wordt zo om zeep geholpen.

Bij de besluitvorming over de bezuinigingen is zoiets ook aan de orde geweest. Onder andere de Partij van de Arbeid, maar ook andere partijen, vonden het te ver gaan dat een activiteit als Vreeswijk bij Kaarslicht door het in rekening brengen van gemeenteactiviteiten verloren zou gaan. Maar over de rommelmarkt werd door het college niet gesproken. Was dat wel vermeld geweest zou daar vanuit de gemeenteraad zeker correctie op zijn gekomen.

Geen GEORGANISEERDE rommelmarkt. Maar de traditie is er al zo lang, dat er ongetwijfeld heel veel uitgestald zal zijn. Dat gerommel met de rommelmarkt levert dus alleen maar chaos op. Is dat de bedoeling van ons college van B en W?

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk