Romige paddestoelen

Een snel en makkelijk, smaakvol gerecht.

Voor 2 personen nodig:
beetje olie
2 grote portobello’s
1 bakje kastanje champignons
1 gele paprika
1 rode paprika
1 flesje kookroom
1 eetlepel verse oregano
1 eetlepel verse tijm
sap van 1 limoescheutje balsamico azijn
zwarte peper naar smaak
zeezout naar smaak
300 gram gehakt
1 klontje boter

De paddestoelen niet al te fijn snijden, de paprika idem.
In een hapjes pan weinig olie verwarmen en de paddestoelen erin met de oregano en tijm en een scheutje balsamico azijn even aanzetten.
Dan de paprika erbij.
De kookroom erin en zacht laten smoren ,een minuut of 10.
Ondertussen de gehakt in wat boter rul bakken, en bij de paddestoelenmix doen.
Dooroeren, nog 5 minuten pruttelen tot meeste vocht verdampt is.
Heerlijk bij pasta of gewoon een gekookte aardappel.

Eet smakelijk!

One thought on “Romige paddestoelen

  1. Marja

    Wanneer doe je de sap van limoen erbij?

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren