Koken met PEN: ‘Romige paddestoelen’

Een snel en makkelijk, smaakvol gerecht.

Voor 2 personen nodig:
beetje olie
2 grote portobello’s
1 bakje kastanje champignons
1 gele paprika
1 rode paprika
1 flesje kookroom
1 eetlepel verse oregano
1 eetlepel verse tijm
sap van 1 limoescheutje balsamico azijn
zwarte peper naar smaak
zeezout naar smaak
300 gram gehakt
1 klontje boter

De paddestoelen niet al te fijn snijden, de paprika idem
In een hapjes pan weinig olie verwarmen en de paddestoelen erin met de oregano en tijm en een scheutje balsamico azijn even aanzetten
Dan de paprika erbij
De kookroom erin en zacht laten smoren ,een minuut of 10
Ondertussen de gehakt in wat boter rul bakken, en bij de paddestoelenmix doen
Dooroeren, nog 5 minuten pruttelen tot meeste vocht verdampt is
Heerlijk bij pasta of gewoon een gekookte aardappel

Eet smakelijk!

One thought on “Koken met PEN: ‘Romige paddestoelen’

  1. Marja

    Wanneer doe je de sap van limoen erbij?

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk