Katern

Rolschaatsers uit Nieuwegein houden een goed EK in Frankrijk

Van 27 tot en met 29 april werd in het Franse Mouilleron le Captif de Europese Kampioenschappen Showrijden gehouden. KRC Rolling nam hieraan deel met 20 leden in 4 categorieën.

In deze wedstrijd zijn met name de landen Italië en Spanje oppermachtig. Doel van KRC was om de afstand naar deze landen te verkleinen. Voor de categorie Grote Showgroepen is dit doel voor KRC tijdens deze wedstrijd gerealiseerd. De leden hebben hun nummer met overtuiging gereden en KRC behaalde hier een prachtige 7e plaats direct achter de wereldtop en wist de groepen van Portugal en Frankrijk achter zich te houden. De vereniging is erg trots en blij met dit resultaat.

De overige groepen van de vereniging hebben ook prima gereden maar wisten niet altijd de jury te overtuigen. De kleine groep werd 14e, het kwartet 11e en de jeugdgroep 16e.

De leden hebben tijdens dit Europese Kampioenschap veel ervaring opgedaan en zijn zeer gemotiveerd om nieuwe shownummers te maken voor het wedstrijdseizoen van 2018.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren