Rollator APK in Dorpshuis Fort Vreeswijk

Vrijdag 2 augustus aanstaande is het weer tijd voor de controle van uw rollator. 
Tijdens deze jaarlijkse zomerhit kijkt het Repair Café Nieuwegein uw rollator na op veiligheid en gewenste hoogte. Waar nodig stellen zij de remmen bij of vervangen de remblokjes. 
Ook de juiste hoogte kan ingesteld worden. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Fysiotherapeut Wouter Wammes en de wijkverpleegkundige van Buurtzorg geven van 13.30 uur tot 15.00 uur tips en adviezen over een goede houding tijdens het lopen met een rollator en het makkelijker nemen van hindernissen. Hiervoor wordt een oefencircuit uitgezet.
Er worden tips gegeven over goed en veilig gebruikmaken van uw rollator.
Daarnaast kunt u kennismaken met de contact- en ontmoetingsmogelijkheden van Dorpshuis Fort Vreeswijk en de mogelijkheden die de Algemene Hulpdienst Nieuwegein biedt.

Jaarlijks, in de zomer, organiseert Dorpshuis Fort Vreeswijk met het Repair Café en andere organisaties deze nuttige en gezellige rollator APK. Om 13.30 uur staat er koffie en thee klaar met iets lekkers erbij. 
Aanmelden voor de rollator APK is niet nodig.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren