Roefeldag Nieuwegein zoekt ‘Roefel Stageplekken’

Het klinkt ver weg maar voor je het weet zitten we in de maand november. Op woensdagmiddag 7 november 2018 wordt er weer geroefeld in Nieuwegein, de derde keer in Nieuwegein. Roefelen is Vlaams en het betekent ‘ontdekken’ of ‘snuffelen.’ Tijdens deze dag kunnen kinderen uit groep 6, 7 en 8 van de basisschool actief kennismaken met beroepen en werkzaamheden bij verschillende bedrijven, winkels en organisaties in Nieuwegein. De organisatie zoekt daarom ‘Roefelbedrijven.’

Lijkt u als bedrijf leuk om kleine groepjes kinderen meer te leren over uw bedrijfsactiviteiten en de beroepen die daar uitgeoefend worden? Meld u dan aan op de website van Roefeldag Nieuwegein.

Tijdens de Roefeldag kunnen kinderen snuffelen aan beroepen. Broodjes maken, op kantoor werken, kleding verkopen, meekijken bij een schoonheidssalon of aan auto’s sleutelen, de kinderen komen graag langs om in drie kwartier tijd uw bedrijf, uw product en met name de beroepen bij uw bedrijf te leren kennen. Zo kunnen de kinderen al jong kennismaken met verschillende beroepsgroepen en werkzaamheden. En dit helpt ze mogelijk bij de keuzes voor hun opleiding en latere werkzame leven. Kunnen ze ook met hun begeleider bij uw bedrijf langskomen? Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.roefeldag-nieuwegein.nl of bel (030) 662 80 12.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk