Katern

Rockabilly bij Highlands

Op zaterdag 8 juni a.s. wordt er door Highlands een Rockabilly dag gehouden. Deze dag is dan gecombineerd met de maandelijkse American Meeting, welke iedere 2e zaterdag van de maand wordt gehouden. Buiten het feit dat er die dag diverse Amerikaanse auto’s en motoren te bezichtigen zullen zijn, en u uw Ämerican beauty aan de liefhebbers kunt laten zien, spelen er ook nog eens 3 Rockabilly bands.

Om 14:00 uur gaat Highlands open en van 16:00 tot 17:00 speelt de band “PV & THE HEARTBEATS”, zij zullen ook nog een set om 20:00 spelen. Van 21:30 tot 22:30 is het de beurt aan de bij sommige Rockabillyfans redelijk bekende band “the RENO BROTHERS”. Als laatste zal het “KINGSIZE TRIO” voor u optreden. Ook wordt de inwendige mens natuurlijk niet vergeten.

Zo staat de barbecue aan en kunt onder het genot van een hapje en een drankje genieten van American cars & bikes begeleid door de muzikale klanken van toen. Mocht u van ver komen dan is dat geen probleem, er is namelijk een mogelijkheid om te blijven kamperen. De entree bedraagt € 7,50,voor leden en diegenen die met hun Amerikaanse auto of motor komen € 5,00. Kom dus op zaterdag 8 juni naar Highlands, Hoogland 1 te IJsselstein (150 meter voorbij Mc Donalds) en overtuig u zelf van de altijd gezellige en sfeervolle American Meeting dagen. U bent van harte welkom!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk