Katern

Rock around the Clockhouse

Swingend, kletsend en flierefluitend het weekend door, dat kan vanaf zaterdag 23 februari iedere vierde zaterdag van de maand in buurtcentrum ’t Klokhuis (Dukatenburg 1 te Nieuwegein (gebouw De Baten).

Onder het motto ‘Dance around the Clockhouse’ gaat het buurtcentrum dansavonden houden voor iedereen (met of zonder partner) vanaf een jaar of 25 tot ………maakt niet uit hoe oud (of jong je je voelt). Voor de eerste avond heeft de Zwolse (ja, ze worden soms van ver gehaald) band Sweet Innocence de primeur. Sweet Innocence speelt voornamelijk rustige rock van de 80-er jaren tot heden, waaronder Anastasia, Europe, Bon Jovi, e.d. maar schuwt ook het Nederlandstalige (Van Dik Hout o.a.) niet. Daarnaast kunnen ze inspelen op de wensen van het danslustige publiek.

De avond begint om 20.30 uur, om 20.15 uur gaat de zaal open. De entree bedraagt € 5,- (incl. 1 kop koffie/thee). De enthousiaste vrijwilligers van buurtcentrum ’t Klokhuis zorgen voor een gezellige entourage en het publiek moet de rest doen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk