RMN leegt voortaan ook de glascontainers

Vanaf 1 april 2015 gaat RMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) de glasinzameling in de gemeenten Nieuwegein, IJsselstein, Zeist, Soest en Baarn verzorgen. RMN neemt deze taak over van de huidige inzamelaar, dienst Stadswerken. Deze wijziging zal voor inwoners bijna onopgemerkt blijven. Een RMN-voertuig leegt voortaan de glascontainers, en bij problemen met een glascontainer kunnen inwoners contact zoeken met RMN. Verder wijzigt er niets.

Er verdwijnt nog steeds veel verpakkingsglas bij het restafval. Glas kunnen we eindeloos hergebruiken zonder dat het aan kwaliteit verliest. Om het scheiden van glazen verpakkingen makkelijker te maken is er een landelijke campagne door Nedvang opgezet. “Glas in ’t bakkie”. De boodschap van de campagne is dat glas voortaan met restjes en deksels in de glasbak mag. De posters van deze campagne zijn ook terug te vinden op de RMN-voertuigen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren