RMN haalt met biogas het afval op

RMN heeft gisteren bij het kantoor van RMN in Zeist haar eerste voertuig rijdend op biogas officieel in gebruikgenomen. Daarbij waren de wethouders uit de drie gemeenten waarin RMN actief is aanwezig. Met deze nieuwe zijlader kan het afval in de gemeenten Soest, Zeist en Nieuwegein nu op een nog milieuvriendelijkere wijze worden ingezameld. Biogas is op dit moment namelijk de schoonste en meest duurzame brandstof waar een voertuig op kan rijden.
Het voertuig wordt door de wethouders van de drie gemeenten hartelijk verwelkomd. "Rijden op biogas, een bewuste keuze van RMN, de verbindende schakel in de afvalketen!”, aldus wethouder Hans Reusch van de gemeente Nieuwegein. Verder waren aanwezig wethouder Harry Witte van de gemeente Soest en wethouder Joke Leenders van de gemeente Zeist. Alle drie de wethouders hebben een handtekening gezet op een speciaal voor deze gelegenheid ontworpen poster, die op het voertuig komt te hangen.Het biogasvoertuig is zaterdag 18 september a.s. in Nieuwegein door het publiek te bewonderen tijdens de mobiliteitsmarkt in het kader van de Europese week van de duurzaamheid.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren