Katern

Rijnhuyse begroet 100e nieuwe lid van 2018

Met de inschrijving van de 43-jarige Michiel Mulder als nieuw seniorlid, begroet Tennisvereniging Rijnhuyse haar 100e nieuwe lid van 2018. Mulder is oorspronkelijk afkomstig uit Amsterdam, waar hij vanaf zijn 8e heeft getennist. Daarna is hij vanwege blessures enige tijd gestopt met tennis. Nu hij naar Nieuwegein verhuisd is (Huize de Geer) pakt hij het tennissen weer graag op.

Met Tennisvereniging Rijnhuyse op fietsafstand en de aanwezigheid van smashcourtbanen (vriendelijk voor de gewrichten), was zijn keuze snel gemaakt. Tennisvereniging Rijnhuyse viert in 2019 het 50 jarig jubileum. Met een zeer actief beleid voor alle niveaus en leeftijden, een mooi clubhuis en de 7 verlichte smashcourtbanen, is de vereniging uitgegroeid tot de grootste tennisvereniging van Nieuwegein.

Tennis en gezelligheid
‘Vanaf mijn 8e heb ik in Amsterdam getennist bij VVGA, naast het oude Ajax-stadion. Uiteindelijk was mijn hoogste speelsterkte 4 in de single, 4 in de dubbel’, vertelt Michiel Mulder, die in het dagelijks leven schilder is. ‘Daarna heb ik enige tijd niet meer gespeeld, maar nu ik op fietsafstand van Rijnhuyse woon, pak ik de sport graag weer op’, ‘Ik miste het actieve, en de gezelligheid. En beide aspecten vind ik terug bij Rijnhuyse. Bovendien zijn de smashcourtbanen vriendelijk voor mijn gevoelige gewrichten en heerlijk om op te spelen. Mijn verloofde tennist (nog) niet, maar komt graag mee naar de tennisvereniging; een mooie gelegenheid om wat vrijwilligerswerk te doen én om nieuwe mensen te leren kennen. En met het 50-jarig jubileum van de club in 2019 vallen we natuurlijk met onze neus in de boter’.

Dit jaar heeft Tennisvereniging Rijnhuyse al 100 nieuwe leden kunnen begroeten. Michiel Mulder was de gelukkige en kreeg uit handen van Karin van Keulen van de tennisvereniging een speciaal welkom.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren