Rijnhuizen Uitgebeeld 2015

Stichting Beeldenpark Rijnhuizen organiseert na vijf succesvolle edities, voor de zesde en allerlaatste keer Rijnhuizen Uitgebeeld. Op 23, 24 en 25 mei 2015 (Pinksterweekend) exposeren ruim 40 kunstenaars hun werk in het kasteel en de bijbehorende tuinen. Landgoed Rijnhuizen aan de Edisonbaan 14 in Nieuwegein is die dagen toegankelijk voor publiek van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Geniet van ruim 300 kunstwerken in de prachtige kasteeltuinen. Klein ruimtelijk werk en schilderijen worden geëxposeerd in de kasteelzalen. Dit wordt gecombineerd met een kasteel uit het jaar 1640, de normaal gesproken ontoegankelijke tuinen, diverse muzikale optredens, beeldend theater, catering en een gratis speurtocht voor de kinderen. Het geëxposeerde werk is te koop en er is kunst voor elk budget.

De deelnemende kunstenaars zijn zorgvuldig geselecteerd, zodat er een zeer divers aanbod is. Keramiek, glas, schilderijen, hout, steen, textiel, polyester, metaal, fotografie, brons, gedichten en installaties. Van abstract tot figuratief. De tuinen zijn al even divers als de geëxposeerde kunstwerken. Een loofgang, een coniferencollectie, een bos, een eikenlaan en diverse gazons. Deze combinatie van kunst, kasteel en natuur maakt Rijnhuizen Uitgebeeld 2015 tot een prachtige expositie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren