RietjeArt exposeert met ‘Kunst is Reflectie’ in Restaurant De Middenhof

Van 1 februari tot 1 juli 2023 hangen 40 schilderijen van kunstenares Rietje Smal – Zwanenburg (RietjeArt) in Restaurant de Middenhof aan de Duetlaan in Nieuwegein. Deze expositie, ‘Kunst is Reflectie’ is een project vanuit KunstGein Nieuwegein. Tijdens het eten in de Brasserie, het Pannenkoekenrestaurant of het Tappa gedeelte word je omringt door de kleurrijke schilderijen van RietjeArt. De exposite is te bezichtigen alle dagen vanaf 12.00 uur met uitzondering van maandag en dinsdag.

Rietje werkt van uit haar eigen atelier RietjeArt in het landelijke Stoutenburg en maakt Kunst met een Boodschap. ‘Door naar kunst te kijken ontstaat er verbinding tussen de kunstenaar en de kunstliefhebber. Ik nodig de kijker van harte uit om de tijd te nemen om te kijken, te ontdekken en zijn eigen beleving te ervaren en die mee te nemen’ aldus Rietje. Haar levensmotto is “Durf je droom te leven” en dat probeert ze uit te dragen in haar dagelijkse leven en in haar kunst.

Rietje: ‘Mijn liefde voor landschap en natuur zijn terugkerende onderwerpen in mijn schilderijen. Ik schilder abstracte werken waarin ik mijn ervaringen, belevingen en emoties verwerk, gebruik makend van verschillende technieken en materialen. Mijn werken zijn soms duidelijk herkenbaar, maar soms ook heeft het enige uitleg nodig. Kunst is Reflectie ‘Het zegt iets over de maker en de ontvanger.’’

Een werk van Rietje Smal – Zwanenburg

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk