Katern

Richard Gerenstein winnaar ‘koeschijten’

De ‘ingevlogen’ koe die tijdens de afsluitende BBQ van het afgelopen feestweekend bij sportvereniging JSV in Galecop een mooie ‘vlaai’ zou leggen in het kader van het ‘koeschijten’ nam haar tijd. Toen die ‘vlaai’ eenmaal kwam werd er iemand heel vrolijk van …………… Richard Gerenstein, want hij won de hoofdprijs van maar liefst € 900,-

Het hele hoofdveld van JSV was in digitale vakken van 25m2 opgedeeld. Daar waar de koe haar ‘vlaai’ zou leggen bepaalde wie er winnaar werd van het traditionele ‘koeschijten.’ Voorzitter Ton van Kippersluis begeleidde de geleende koe persoonlijk naar de middenstip waar ze werd losgelaten. Daarop begon een lange wachtperiode.

Ondertussen genoten de vele aanwezigen op de tribune van een prima BBQ. Oud en jong JSV liepen door elkaar heen en er werd flink bijgepraat. Ook het 95-jarige erelid Arie Terlouw was van de partij.

Uiteindelijk gebeurde het, na ruim twee uur produceerde de koe een mooie ‘vlaai.’ De jury, bestaande uit Ton van Kippersluis en Peter Krauweel bepaalde dat deze in het vak van Richard van Geerenstein was gelegd, een verdienstelijk speler van de zaterdag 5, die hierdoor de hoofdprijs van € 900,- binnensleepte.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk