Restaurant Will’s verrast door komst van Rolf Sanchez en Marco Borsato

Woensdagmorgen 19 mei 2021 werd het personeel van Restaurant Will’s in de binnenstad van Nieuwegein verrast met een bezoek van niemand minder dan Rolf Sanchez en Marco Borsato. De artiesten waren aanwezig om het horecapersoneel te steunen in deze moeilijke tijden én om hun nieuwe singel ‘Hef je glas’ te promoten.

Rolf en Marco hadden helaas geen zon mee gebracht. Gezien het slechte weer was het restaurant vandaag gesloten. Dus werd het werken in de keuken voor beide artiesten in plaats van in de bediening op het terras.

Ook Wesley Sneijder liet natuurlijk even zijn neus zien

Vanaf vandaag zijn de Coronamaatregelen verder versoepeld. Dat heeft onder meer gevolgen voor de horeca. ‘Wij zijn erg blij met de nieuwe versoepelingen’ aldus de eigenaar van Will’s. Terrassen, die nu tot 18.00 uur open mochten blijven, mogen vanaf vandaag twee uur langer openblijven. Ook mogen ze dan weer ontbijt en diner serveren. Kortom van 06.00 uur tot 20.00 plezier mits natuurlijk het weer het toelaat voor de horeca, want binnen zitten is er nog niet bij voor de restaurants.

Rolf Sanchez gaf ons nog wel een leuke scoop. Zijn concert ‘Una Noche’ in AFAS Live, voorheen Heineken Music Hall in Amsterdam, zal plaatsvinden op vrijdag 3 december aanstaande. Dit concert is meerdere malen verplaats vanwege het Coronavirus. Sanchez: ‘Ik geloof er in dat het kan en we gaan er voor!’

Foto: Will’s Restaurant met de artiesten en het personeel toen de zon even scheen

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren