Requiem 4 mei in de Barbarakerk

Op vrijdagavond 4 mei a.s. organiseert het Nieuwegeins Amateur Symfonieorkest (NAS) met een projectkoor van 110 personen een Requiemconcert in de Barbarakerk in Nieuwegein-Zuid. Het concert begint officieel om 20.45 uur en staat onder directie van Hans de Munnik.

Uitgevoerd zullen worden: Kol Nidrei van Bruch, met Annemieke Hardenbol (cello) als soliste Libera Me van Verdi, met de sopraan Heleen Meijer als soliste en Auferstehen uit de tweede symfonie van Mahler, met Heleen Meijer (sopraan) en Annette Stellinga (alt) als solisten.

De toegang is gratis en de kerkdeuren staan open vanaf 19.30 uur. Om 20.00 uur worden twee minuten stilte in acht genomen waarna het Wilhelmus wordt gezongen en gespeeld. Vanaf 20.10 uur is er een voorprogramma dat begint met een optreden van de harpiste Wendy Rijken. Zij speelt The minstrel´s adieu to his native land van J. Thomas. Daarna zal het NAS het eerste deel uit de Vijfde Symfonie van Beethoven en het tweede deel uit de Negende Symfonie van Dvorak ten gehore brengen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk