Repair Café in Buurtplein Galecop

Werkt uw stofzuiger niet? Of moeten uw messen geslepen worden? Deze en andere defecten repareert Repair Café Galecop samen met jou op zaterdag 20 april aanstaande. De aanwezige technici helpen ook met de reparatie van andere apparaten en voorzien u indien nodig van advies. Verder zijn er ook naaisters aanwezig voor kleine kledingreparaties.

De reparatie is gratis, een donatie is altijd welkom. Doel is om spullen een langer leven te geven en daarmee de afvalberg te verkleinen. Aanstaande zaterdag start de Week van Tweedehands Textiel. Daarom besteedt het Repair Café op Buurtplein Galecop bijzondere aandacht voor kledingreparaties. Textielhergebruik is goed voor de aarde. Het scheelt een boel grondstoffen en kilo’s gifstoffen als je je kleding een tweede leven geeft.

Het Repair Café vindt plaats iedere derde zaterdag van de maand plaats in Buurtplein Galecop aan het Thorbeckepark 183. Zij zitten van 11.00 uur tot 14.00 uur voor u klaar. Afhankelijk van de drukte stopt het aannemen van reparaties dus u kunt het beste tijdig komen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk