Repair Café in Buurtplein Galecop

Wat doe je met een broodrooster dat het niet meer doet? Met een fiets waarvan het wiel aanloopt? Of met een trui waar mottengaatjes in zitten? Weggooien? Mooi niet! Op zaterdag 19 maart aanstaande vindt er weer een Repair Café plaats in Buurtplein Galecop aan het Thorbeckepark 183. Neem je kapotte spulletjes mee en kijk of de vrijwilligers het kunnen maken! Zij zitten van 11.00 uur tot 14.00 uur voor u klaar.

‘Iedereen is weer welkom met zijn kapotte apparaat, kleding, klok of speelgoed om deze met onze hulp te repareren. Nieuwegeinse technici, naaisters, een fietsreparateur én een klokkenmaker zitten voor je klaar. De reparatie is gratis. Doel is om spullen een langer leven te geven en de afvalberg te verkleinen’ aldus Frans Kamps initiatiefnemer van het tweede Repair Café in Nieuwegein.

Repair Café kan altijd extra vrijwilligers gebruiken. Zo zoekt het Repair Café nog gastvrouwen en -heren om bezoekers op te vangen. En mensen met technisch inzicht zijn altijd welkom. Voor meer informatie stuur een e-mailtje naar Frans Kamps.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk