Repair Café: ‘Doet u ook mee met de Wecycle inzamelactie?’

Als u tussen 21 april en 31 augustus uw kleine elektrische apparaten inlevert bij het recyclestation aan de Utrechthaven 3, dan kan het Repair Café een sponsorcheque van € 1.000,- winnen. Het Repair Café vierde zaterdag haar eerste lustrum en is uitgekozen als het lokale goede doel voor de Wecycle inzamelactie. Deze stimuleert het hergebruik van elektrische apparaten. Wethouder Peter Snoeren bracht zijn accuboor zaterdag symbolisch ter reparatie naar het Repair Café. Toen bleek dat de boor niet meer gerepareerd kon worden, kreeg de boor het recyclestation als eindbestemming.

Als u uw kleine elektrische apparaten inlevert bij het recyclestation spaart u in de periode vanaf 21 april tot en met 31 augustus automatisch voor het goede doel. Medewerkers van het recyclestation kunnen u uitleggen wat u daarvoor moet doen. De verloting van de sponsorcheques vindt plaats in september.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: