Renovatie Parkeergarage Cityplaza

De parkeergarage Cityplaza wordt in opdracht van de gemeente gerenoveerd. De werkzaamheden gaan t/m juni 2021 duren. De parkeergarage krijgt nieuwe duurzame ledverlichting, een verfbeurt voor een frisse uitstraling, aanpassingen volgens de meest actuele brandveiligheidseisen, nieuwe routeborden en nieuwe bestrating van een deel van de parkeervakken.

Ook wordt de nieuwe huisstijl ingevoerd (routeborden, fietsenrekken, staptegels en entreegebieden), die aansluit bij de rest van de binnenstad. Voor ouderen, gezinnen, gehandicapten en de pakketservice worden aparte parkeerplaatsen gerealiseerd.

De parkeergarage blijft open
Door de werkzaamheden nu uit te voeren, in de relatief rustige periode vanwege corona, is de overlast minimaal. De parkeergarage blijft tijdens de renovatie open zoals gebruikelijk: dagelijks van 7-23 uur. Uitrijden kan 24 uur per dag. Op diverse momenten zullen delen van de parkeergarage worden afgesloten vanwege veiligheid en om voldoende werkruimte te creëren.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren