Katern

René Dannenburg versterkt medische staf FC Utrecht

Voormalige Nieuwegeiner René Dannenburg gaat de medische staf van FC Utrecht versterken en wordt ‘Head of Medical’ bij de club uit Utrecht. De oud-jeugdspeler van Geinoord (nu sv Parkhout) heeft een praktijk in IJsselstein en werkte in het verleden ook als fysiotherapeut bij RBC, RKC, Feyenoord en Glasgow Rangers. Ook begeleide hij de Davis Cup ploeg als medisch verzorger.

Al eerder trad Nieuwegeiner Rob Druppers als conditietrainer toe tot de technische staf van FC Utrecht. Volgens directeur Jordy Zuidam is Dannenburg met zijn staat van dienst een belangrijke aanwinst voor de club.

“We zijn er blij mee dat we in de persoon van René een ervaren, gedreven en erg goede Head of Medical hebben toegevoegd aan onze performance-afdeling. René is een top specialist die weet wat er wordt gevraagd in de topsport. Samen met de onlangs al vastgelegde Bjorn Rekelhof kan René aan deze veelzijdige afdeling leidinggeven. We zijn er ontzettend trots op dat we deze specialisten aan ons hebben kunnen binden”, aldus Technisch Directeur Jordy Zuidam van FC Utrecht.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk