Reizigersspreekuur ook ’s avonds en in het weekend

Vakantiegangers die er dit jaar weer op uit trekken naar vakantiebestemmingen rond de Middellandse zee en verder kunnen nu ook buiten kantooruren terecht voor hun vaccinaties. De GGD Midden-Nederland gaat vanaf 7 april de spreekuren uitbreiden naar de avonduren en zaterdagochtend. Daarnaast krijgen alle kinderen onder de 16 jaar in de maanden maart en april het consult gratis.

Het spreekuur van het reizigersadvies- en vaccinatiebureau van de GGD Midden-Nederland wordt op werkdagen gehouden in Zeist, Nieuwegein, Woerden en Veenendaal. Het avondspreekuur gaat plaatsvinden op de donderdagavond in Zeist. Op zaterdagmorgen is er een spreekuur in het St.Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein.

Voor het spreekuur moet een afspraak gemaakt worden via telefoonnummer: 030 – 60 860 60 (dit telefoonnummer is op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 uur en 12.00 uur). Ook bij een last-minute reis heeft het nog zin om een afspraak te maken! Voor meer informatie over gezondheid en reizen naar de tropen: www.ggdmn.nl, www.gezondopreis.utrecht.nl of www.lcr.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk