Katern

Regio Filmfestival bij jubilerende Geinfilmers

Zaterdag 23 maart aanstaande houdt Videoclub ‘De Geinfilmers’ uit Nieuwegein een filmfestival voor amateur- filmclubs uit de regio Midden-Nederland. Het festival vindt plaats in ’t Veerhuis aan de Nijemonde 4 in Nieuwegein Zuid. Het begint om 09.30 uur en duurt tot 17.00 uur. De toegangsprijs aan de zaal bedraagt € 12,50. Er kan alleen contant betaald worden, er is geen pinapparaat aanwezig!

Tijdens het festival worden vijftien non fictiefilms en vijf fictiefilms vertoond. Deze films zijn ingezonden door zeven regioclubs. Er zijn vier projectieblokken met telkens een korte pauze en een langere lunchpauze na het tweede blok.

Over De Geinfilmers
De Audiovisuele Vereniging De Geinfilmers is opgericht in 1979 en bestaat dit jaar 40 jaar! Het is een filmclub voor Nieuwegein en wijde omgeving met meer dan 30 leden. De vereniging is aangesloten bij de landelijke organisatie NOVA en de regionale afdeling hiervan NOVA Midden-Nederland. Het clubseizoen loopt van september tot en met mei, met wekelijkse bijeenkomsten op woensdagavond van 20.00 uur tot 22.30 uur.

In de zomermaanden zijn er maandelijkse bijeenkomsten zonder programma. Vijf maal per per jaar verschijnt het clubblad ‘Even bijpraten’ waarin allerlei wetenswaardigheden van de club staan en nieuws op het gebied van amateur-film. De contributie bedraagt € 130,- per jaar. U kunt ook donateur worden voor € 15,- per jaar.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren