Refurbished: goedkoop & duurzaam

Over één ding zijn we het eens: we zien graag de Coronamaatregelen verdwijnen. Helaas lukt dat nu nog niet en zijn we verplicht alles online te doen. Online meetings, online shoppen en videobellen met vrienden en familie zijn een paar voorbeelden van hoe onze dagen eruitzien. Doordat we tegenwoordig alles online doen is het fijn om daar goede apparatuur voor te hebben. Als je aan elektronische apparaten denkt, dan denk je al gauw aan dure apparaten. Maar wist je dat je ook eenvoudig geld kan besparen op smartphones, laptops en tablets?

Wat is refurbished?
Refurbished betekent letterlijk reviseren. Dit houdt in dat eerder gebruikte apparaten zoals smartphones, laptops en tablets worden gecontroleerd op gebreken. Indien nodig worden ze gerepareerd en ze worden altijd grondig gereinigd. Daarnaast wordt oude data verwijderd en worden nieuwe besturingssystemen geïnstalleerd. Bij iUsed kan je terecht voor refurbished Apple-apparatuur. Denk daarbij dan aan een refurbished iPhone, MacBook, iPad of iMac. 

Bij het kopen van refurbished producten krijg je ook meer zekerheid. Wanneer je bijvoorbeeld iets tweedehands koopt via marktplaats dan krijg je geen garantie. Op al onze refurbished producten krijg jij wel twee jaar garantie. Dit biedt jou extra garantie mocht er plotseling toch iets stuk gaan. Daarnaast heb je ook nog recht op retourneren. Wanneer je toch niet blij bent met jouw refurbished device, dan kun je je koop altijd binnen 30 dagen ongedaan maken. 

Eenvoudig geld besparen
Te veel uitgeven aan nieuwe hardware die bijna geen verschil maakt is echt niet meer nodig. Door refurbished te kopen bespaar je tot wel 70% op de originele nieuwprijs. Alle refurbished apparaten die wij verkopen zijn getest en dus ook technisch in orde. Waar wel enig verschil in kan zitten tegenover nieuw is dat er gebruikerssporen zitten op de behuizing van het apparaat. Dit kunnen krasjes of deukjes zijn. 

Je hebt zelf de keuze uit drie verschillende gradaties: ‘zichtbaar gebruikt’, ‘licht gebruikt’ en ‘zo goed als nieuw’. De conditie ‘zichtbaar gebruikt’ is het goedkoopst, maar dan zitten er redelijk veel krassen op het product en ook op het scherm. De conditie ‘zo goed als nieuw’ is bij de meeste mensen het populairst, maar is wel het duurst. Het is aan jou of je meer wilt betalen voor het uiterlijk van je apparaat. 

Kies voor duurzaam
Refurbished producten leveren een positieve bijdrage aan CO2-vermindering. Doordat producten worden hergebruikt hoeven er minder nieuwe producten gemaakt te worden. Bij de productie van bijvoorbeeld 1 iPhone wordt gemiddeld 55,47 kg CO2 uitgestoten. Dit staat ongeveer gelijk aan een enkele autoreis van Amsterdam naar Keulen! Door refurbished te kopen ga jij milieuvervuiling tegen. Dat moet wel een goed gevoel geven!

Hopelijk ben je er nu van overtuigd dat het aanschaffen van refurbished vele voordelen heeft. Je bent dus niet alleen milieubewust bezig, ook bespaar je veel geld! Dus heb je opeens meer laptops in huis nodig doordat al je kinderen online les moeten volgen? Wees slim en koop voortaan refurbished!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren