Katern

Recreatie Volleybal Nieuwegein presenteert nieuwe hoofdsponsor

Recreatie Volleybal Nieuwegein (RVN) heeft in het nieuwe seizoen een nieuwe hoofdsponsor. De club, ontstaan door de samenwerking van een groep enthousiaste volleyballers in en om Nieuwegein, is een samenwerking aangegaan met de facilitaire dienstverlener FDG. FDG Nederland BV, begonnen als een familiebedrijf (handelend toentertijd onder de naam ICN Bedrijfsdiensten) is inmiddels uitgegroeid tot een full-service bedrijf op het gebied van schoonmaak en onderhoud en alle facilitaire diensten. Ze doen hun best de klant te ontzorgen op deze gebieden. Alle diensten zijn bij hen onder één dak samengebracht.

RVN is een club van ruim 40 sporters die elke woensdagavond anderhalf uur traint. Er is een vrouwengroep en een mannengroep. De meeste spelers nemen deel aan de recreantencompetitie van de Nevobo waarbij zij zes zaterdagen per seizoen deelnemen aan een toernooivorm.

Beide partijen hebben een handtekening gezet onder een samenwerking van twee seizoenen. “FDG komt uit Nieuwegein, heeft een familiaire achtergrond en een betrouwbare reputatie”, licht voorzitter Rolf van Panhuis van RVN de deal toe. Het logo van FDG zal in het nieuwe seizoen in elk geval op de shirts van RVN te zien zijn. Voor deze gelegenheid zal RVN zich ook in een nieuw tenue steken.

Op de foto: Rolf van Panhuis (links) en  Mattathias Vonk voor het pand van FDG BV

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren