Reactie gemeente Nieuwegein op ontwerp streekplan

De provincie is bezig met het opstellen van een nieuw streekplan. Het huidige streekplan loopt tot 2005. Voor de periode van 10 jaar daarna moet een nieuwe ruimtelijke visie voor de provincie vastgesteld. In het voortraject om tot een ontwerp-streekplan te komen, heeft de provincie een conceptontwerpstreekplan opgesteld. Het college heeft daar kennis van genomen. Verder heeft ze de provincie een reactie gegeven waarin een aantal opmerking zijn gemaakt over de milieu-, verkeerskundige-, water-, ruimtelijk economische en volkshuisvestelijke aspecten.

Voor het einde van dit jaar zal de provincie, naar aanleiding van alle reacties, een definitief ontwerp vaststellen. In januari kan de gemeente reageren op dat vastgestelde ontwerp. In het najaar van 2004 zal de provincie een definitief streekplan vaststellen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren