Reïntegratie van mensen met een WAO-uitkering

De laatste tijd wordt er veel aandacht besteed aan reïntegratie van mensen met een WAO-uitkering. De wet REA moet reïntegratie van arbeidsgehandicapten bevorderen. En commerciële reïntegratiebedrijven worden ingezet om hen te begeleiden naar werk.

Heeft u een WAO-uitkering en bent u van plan, met of zonder hulp van een reïntegratiebedrijf, weer stappen richting werk te zetten? Het is dan goed u te laten informeren over de regels en procedures rondom reïntegratie.

Daarom geeft het Provinciaal Utrechts WAO-beraad op informatie over reïntegratiemogelijkheden voor mensen met een WAO-uitkering. Op deze bijeenkomsten wordt informatie gegeven over regels, procedures en mogelijkheden met betrekking tot reïntegratie. De eerstvolgende bijeenkomst is op 16 juni om 10 uur in Utrecht. De plaats van de bijeenkomst is Balijelaan 2a te Utrecht.

Wanneer u deze bijeenkomst wilt bijwonen dan kan dat. Deelname is gratis. U moet zich wel even aanmelden. Dit kan bij het Provinciaal Utrechts WAO-beraad tel. 030 – 28 800 12 of info@waoplatformutrecht.nl. Als u zich aangemeld heeft, krijgt u nog een bevestiging van deelname per post thuisgestuurd.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk