Ravage brand aan de Erfstede duidelijk zichtbaar vanuit de lucht

De ravage van de brand die afgelopen zaterdagmorgen vroeg heeft gewoed in het voormalig pand van Dansschool De Rijk aan de Erfstede in de binnenstad van Nieuwegein is duidelijk te zien in bovenstaand filmpje. De omgeving is, nadat de brand geblust was, afgezet met hekken. Het pand had sinds korte tijd weer een uitbater voor een partycentrum annex waterpijp lounge. Lang hebben ze niet mogen genieten van hun nieuwe onderkomen.

De zondag na de brand is de politie begonnen moet forensisch onderzoek om de oorzaak van de brand te vinden. Hierbij werden ook honden ingezet die getraind zijn  op het vinden van sporen van  brandstichting. De uitkomst van het onderzoek zal binnen enkele dagen bekend worden gemaakt. Er is een vermoeden van brandstichting. Buurtbewoners maken al een tijd melding van geluidsoverlast.

erfstedeafgezetmethekken

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren