Raise3D versterkt partnership met FilRight met een langdurige overeenkomst

Na een jarenlange samenwerking tussen Raise3D en distributeur FilRight uit Nieuwegein, gaat FilRight verder als zogenaamd Business Representation Office voor de gehele Benelux.

De nieuwe Raise3D Pro3 Series zijn vanaf begin dit jaar beschikbaar voor de professionele markt alsmede de Raise3D E2CF carbon fibre 3D-printer. De industriële lijn met een totale oplossing voor 3d metaalprinten en een groot-formaat 3D-printer voor vezelversterkte materialen komen na de zomer beschikbaar. “Deze langdurige overeenkomst is belangrijk om investeringen mogelijk te maken en ons partner-netwerk in de Benelux te versterken” aldus Joost Hellinga van FilRight.

De uitbreiding van het aanbod van professionele en industriële 3d-printoplossingen betekent dat we zowel onze showroom aan de Galvanibaan in Nieuwegein hebben uitgebreid en ons team momenteel vergroten. We focussen ons op de beste kennis en support voor Raise3D in de Benelux en de ondersteuning van onze partners.

Raise3D heeft onlangs een kapitaalversterking opgehaald van $15,81 miljoen middels een investeringsronde. Dit kapitaal zal het merk gebruiken om wereldwijd het portfolio verder uit te breiden met industriële 3D-printers en filamenten.

FilRight is sinds 2019 distributeur van Raise3D voor de gehele Benelux en specialist op het gebied van 3D printing in de regio Utrecht. Gevestigd aan de Galvanibaan worden vanuit de nieuwe showroom productpresentaties gegeven en trainingen verzorgd. Neem contact op voor meer informatie via 030 2072172 of kijk op de website van het Nieuwegeinse bedrijf FilRight.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren