Katern

Race jezelf naar de Grand Prix van Abu Dhabi met de MediaMarkt Nieuwegein

Wil jij aanwezig zijn bij de afsluiter van het Grand Prix-seizoen, de race in Abu Dhabi? Schrijf je dan nu in voor de Racegame in MediaMarkt Nieuwegein. In samenwerking met Ziggo eBattle F1 maakt iedere deelnemer kans op die te gekke hoofdprijs: een compleet verzorgd Grand Prix arrangement naar de naar Abu Dhabi voor 2 personen!

Eindig jij altijd op het podium van Monza? Snijd jij Eau Rouge perfect aan en doorsta jij de slijtageslag van de GP van Hongarije? Kortom: ben jij het virtuele racetalent dat iedereen de baas is op de mooiste circuits wereldwijd? Schrijf je dan in voor de MediaMarkt Racegame!

De MediaMarkt Racegame wordt georganiseerd in verschillende winkels van MediaMarkt door Nederland. Hier staan PlaySeat-simulatoren klaar waarin jij jouw skills laat zien. De 2 deelnemers met de snelste rondetijd per MediaMarkt winkel kwalificeren zich voor de finale op zondag. Hier mag jij nogmaals laten zien dat jij de snelste rondetijden rijdt. Maar dit keer net even anders: ditmaal ga je de strijd aan in een replica van een Formule 1 auto!

Wanneer kun je jij talent laten zien?
De kwalificaties vinden plaats van woensdag 20 tot en met vrijdag 23 september tussen 11.00-20.00 uur. Op zaterdag 24 september kun je je kwalificeren tussen 11.00 en 17.00 uur. Kijk hier voor meer informatie.

 

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren