Rabobank Utrecht en Work’InMall werken samen

In Work’InMall, gevestigd aan de Borgstede 1 in Nieuwegein, tekenden vertegenwoordigers van Rabobank Utrecht en de stichting Work’InMall op 26 april 2016 een samenwerkingsovereenkomst. Rabobank Utrecht en Work’InMall hechten beiden veel waarde aan stimulering van het ondernemerschap en de begeleiding van kleine (startende) ondernemers.

Work’InMall wil dergelijke (startende) ondernemers faciliteren met een concept waarbij huisvesting, begeleiding, training en coaching wordt geboden: een integrale aanpak waarbij ook de balans tussen werk en privé centraal staat. Work’InMall is een one-stop-shopping-locatie voor ondernemers die zich persoonlijk en zakelijk willen ontwikkelen in een veilige en vertrouwde omgeving. Rabobank Utrecht en Work’InMall realiseren zich dat het concept aansluit op de behoefte van de ondernemer.

Directeur Bedrijven van Rabobank Utrecht, Pieter Leyssius, merkte op dat een zo compleet concept nog niet eerder is gesignaleerd. Huub van Baal, mede initiatiefnemer van Work’InMall is enorm verheugd over de belangstelling van Rabobank Utrecht en voorziet vele win-win’s voor Work’InMall, Rabobank Utrecht en ondernemers uit de regio Utrecht.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk