Rabobank Projectenfonds keert ruim 16.000 euro uit

Tijdens een bijeenkomst in De Lantaern hebben de leden van het Rabobank Projectenfonds, bij monde van haar voorzitter de heer mr. P.A. Blok, financiele bijdragen toegekend aan een achttal lokale verenigingen en instellingen.

Jubilerende verenigingen zoals de Geinfilmers, Nieuwstad Operette, Brassband Eendraght en het NSSV ontvingen geldbedragen ter onderstreping van dit heuglijke feit. In totaal werd hen een bedrag van 6.500 euro toegekend.

Met een bijdrage van 800 euro kon het Jeugdorkest Nieuwegein ’t JoNg een eigen grote concerttrom aanschaffen. Met een bijdrage van 700 euro kan de afdeling Urecht van de Nederlandse Vereniging van Blinden en Slechtzienden op zaterdag 19 juni 2004 een tandemfietstocht organiseren in en rondom Nieuwegein.

Voor de aanleg van een droomtuin bij het NSWAC Wijkersloot werd een bedrag van 3.190 euro beschikbaar gesteld. De tuin biedt ruimte om te sporten voor zowel gehandicapte kinderen onder begeleiding en de kinderen uit debuurt. Met het geldbedrag kan een tuinhuis worden geplaatst, een basket worden gemonteerd en enkele bankjes in de tuin worden geplaatst.

De Stichting Hospice Nieuwegein mocht een cheque van 5.000 euro in ontvangst nemen. De heer Van Alphen, penningmeester van de stichting, vermeldde in zijn dankwoord dat de realisering van het project moet lukken, gelet op de reeds vele toegezegde en ontvangen bijdragen. Men hoopt binnenkort de eerste paal voor een in te richten hospice te slaan.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren