Rabobank Haringparty op dakterras DE KOM

Op maandag 17 juni is het zover: de jaarlijkse Rabobank Haringparty vindt plaats. Deze keer koos Rabobank een unieke locatie voor het evenement, namelijk het dakterras van DE KOM, stadstheater en kunstencentrum in Nieuwegein. Prominente klanten van Rabobank Utrecht, Burgemeester en Wethouders en ondernemers uit de regio kunnen heerlijke maatjesharingen proeven, terwijl ze genieten van het uitzicht over Nieuwegein.

Niet alleen zullen de aanwezigen zich de haring goed laten smaken, ook kunnen zij een rondleiding krijgen door DE KOM. Directeur Ariane Kop en medewerkers van DE KOM vertellen zowel voor als achter de schermen leuke wetenswaardigheden. Een unieke ervaring, want de gasten volgen bijvoorbeeld de route die een artiest aflegt van de kleedkamer naar het podium.

De Rabobank Haringparty is opgezet om de stakeholders van Nieuwegein met elkaar in contact te brengen. Pieter Leyssius, directeur Bedrijven van Rabobank Utrecht, zal de ruim 250 gasten van harte welkom heten op deze bijzondere locatie. Samen met de accountmanagers van Rabobank Utrecht kunnen de aanwezigen hun zakelijke contacten uitbreiden en gezamenlijk businessmogelijkheden verkennen. Een geweldige manier om zaken met plezier te combineren.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren