Katern

Raadsbijeenkomsten september 2018

Raadsinformatiebijeenkomst 30 augustus 2018, aanvang 20.00 uur (inloop 19.45 uur).
Onderwerp: Speelvoorzieningen
Doel: Ontwikkeling van een nieuwe beleidsvisie op spelen. De bijeenkomst wordt gehouden in Wijkhuis La CaZa, Hoornseschans 101.

Commissie ROM
6 september 2018, aanvang 20.00 uur
Onderwerpen op de voorlopige agenda: Begrotingswijziging en bestuursrapportage 2018 RUD Utrecht. Vaststelling Bestemmingsplan Meanderpark. Rekenkameronderzoek naar Galecopperdroom, Tramlijn Nieuwegein Zuid en tramhalte Merwestein.

Raadsinformatiebijeenkomst 13 september 2018, aanvang 20.00 uur
Onderwerp: Koersdocument City
Doel: Raad informeren over het proces en de haalbaarheid van het Koersdocument City. De bijeenkomst wordt gehouden op het Stadshuis in de Gildenborchzaal.

Uitnodiging voor de commissievergaderingen van de gemeenteraad
Sinds maart 2017 experimenteert de gemeenteraad van Nieuwegein met een vernieuwde vergaderwijze. Dit is voor inwoners van Nieuwegein vooral te merken tijdens de commissievergaderingen.

Tijdens de commissievergaderingen houden de commissieleden geen lange betogen meer, maar voeren zij een gesprek en stellen vragen aan het colle-ge, elkaar en aan andere belangstellenden bij een (raads)voorstel dat op de agenda staat. Iedere belangstellende mag aan de vergadertafel plaatsnemen op het moment dat het betreffende agendapunt wordt besproken. U kunt dan eerst uw naam noemen en aangeven waarom u mee wil praten. Daarna kunt u deelnemen aan de vergadering en vragen stellen of opmerkingen maken, zowel richting de commissieleden als de aanwezige wethouder(s). U kunt zich hiervoor aanmelden tot een half uur voor de vergadering in de betreffende vergaderruimte of via griffie@nieuwegein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren