PVV wil komend jaar meedoen in Nieuwegein

De Partij Voor de Vrijheid wil bij de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen meedoen in tientallen gemeenten door heel het land, ook in Nieuwegein. In samenwerking met de Provinciale Statenfracties is daarom een lijst samengesteld van plaatsen waar de PVV de raad in wil mits er genoeg geschikte kandidaten zich aanmelden. Deze lijst is te zien op de website van de PVV.

Geert Wilders: “De opmars van de PVV zet door. We zijn inmiddels de tweede partij van Nederland! En ook lokaal is er een grote behoefte aan een sterke PVV. Alle PVV’ers die in de gemeenten wonen waar wij mee willen doen roep ik daarom op om zich aan te melden als kandidaat-raadslid via kandidaat@pvv.nl”

In de provincie Utrecht wil de PVV meedoen in: Bunschoten, Wijk bij Duurstede, Maasdriel, Vianen, Lopik, Stichtse Vecht en Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren