PvdA steekt de handen uit de mouwen voor Bouwgein

Afgelopen zaterdag kwam de hele PvdA fractie een handje helpen op het terrein van bouwspeeltuin Bouwgein. Al tijdens de informatiemiddag in februari van dit jaar zegde Erwin Kordes deze hulp toe.  
In de brandende zon groeven de fractieleden een stuk van het terrein af waar Ballast Nedam parkeerruimte en een stuk weg gaat aanleggen. De vrijgekomen grond wordt later weer gebruikt voor een grote speelheuvel. Om deze grond voorlopig kwijt te kunnen moest een ander deel van het terrein vrijgemaakt worden, waarvoor honderden klinkers verplaatst werden. Tussen de middag trakteerde het CDA hun PvdA collega’s op een complete Roti maaltijd, waarna ’s middags het huttenbouwgedeelte nog een beetje werd opgeknapt en een deel van de fundering van het gebouw van een beschermende laag werd voorzien. 
Voor de vrijwilligers van Bouwgein, die al maanden bezig zijn met de herinrichting van het terrein en met de afbouw van het nieuwe pand, is iedere hulp zeer welkom. Zij werken iedere zaterdag met 5 à 7 mensen om te realiseren dat Bouwgein in september na twee jaar weer geopend kan worden. Voor hen is het erg stimulerend om af en toe door zo’n groep enthousiaste mensen geholpen te worden, maar individuele hulp blijft ook van harte welkom. Wie zich daarvoor wil aanmelden of gewoon informatie wil, kan kijken op de website van de bouwspeeltuin  www.bouwgein.nl of een mail sturen naar    info@bouwgein.nl 

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk