PvdA Nieuwegein komt bij u langs

Zaterdag 23 maart gaat de Partij van de Arbeid weer in het hele land de straat op. Honderden vrijwilligers gaan samen met Eerste en Tweede Kamerleden, bewindspersonen, Europarlementariërs, lokale bestuurders en gemeenteraadsleden in tientallen steden en dorpen van deur tot deur. Zij spreken met inwoners over hun buurt, problemen die spelen en ideeën die ze hebben.

In de afdeling Nieuwegein zijn de PvdA (kandidaat-) gemeenteraadsleden en leden van het nieuwegeinse Ombudsteam op zaterdag 23 maart tussen 14.00 uur en 16.00 uur in het verzorgingshuis Vreeswijk aan de Lekboulevard en de Lijsterbesstraat in hoog Zandveld. Zij nemen huis-aan-huis een enquete af, o.a. met betrekking tot de woonomgeving daar.

Guido Bamberg: ‘Nu het kabinet Rutte-Asscher aan het werk is, wil de PvdA de vinger aan de pols houden en zelf zien hoe de plannen uitwerken voor de mensen om wie het gaat. Ook zijn we benieuwd wat de bewoners in Nieuwegein zien als prioriteit voor dit kabinet. We stellen mensen daarom ook de vraag: “Wat is voor u het belangrijkste dat het Kabinet Rutte-Asscher over vier jaar bereikt moet hebben?” De reacties worden ook aan Kamerfractie en kabinet doorgegeven. Bij problemen die we tijdens ‘PvdA in de buurt’ tegenkomen komt onze gemeenteraadsfractie of het lokale Ombudsteam in actie.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk