PvdA helpt Bouwgein met kindervakantieweek

In de week van 8 tot 12 augustus vindt de jaarlijkse kindervakantieweek op Bouwgein plaats. Op zaterdag 25 juni heeft de PvdA fractie geholpen bij de voorbereidingen. Een stuk van het terrein waarop de hutten gebouwd worden, is vrij gemaakt voor nieuwe bouwsels. De PvdA stond voor één dag voor Partij van de ‘Aanpak’. Ondanks de buien heeft de Nieuwegeinse afdeling de handen flink uit de mouwen gestoken.

Bouwgein is blij met de ontvangen hulp. Voorzitter Mirjam de Groot hierover: ‘’Bouwgein bestaat uit Nieuwegeiners die zich met hart en ziel inzetten om een plek voor de jeugd te creëren. Dan is het heel bemoedigend om te zien dat het lokale bestuur en politiek zich ook echt willen inzetten voor Bouwgein. Zowel in woorden, maar ook op een dag als deze in daden.”

Het is niet de eerste keer dat de politieke fractie te gast was. Ook de PvdA heeft eerder geholpen. De fractie kon zich op deze manier weer eens goed informeren over de stand van zaken op Bouwgein. Bovendien was het een leuke en gezellige middag. De kindervakantieweek heeft dit jaar als thema Pretpark. De inschrijving heeft inmiddels plaats gevonden. Er was een grote belangstelling zodat het maximum aantal inschrijvingen snel bereikt was.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk