PvdA campagne start met keukentafel Doorslag

Op zaterdag 13 juli is de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2014 voor de PvdA gestart met een keukentafel bij de Lidl in de wijk de Doorslag. Het winkelende publiek werd koffie met een koekje aangeboden en werd gevraagd naar hun mening. In een ontspannen sfeer werd gepraat over wat hen bezighoudt en wat het publiek vindt dat moet verbeteren. Er werden tientallen gesprekjes gevoerd en allerlei punten werden genoteerd. Die informatie wordt gebruikt voor het verkiezingsprogramma. Ook de raadsfractie van de PvdA zal hiermee aan de slag gaan. Na de zomervakantie gaat de PvdA verder. De PvdA doet dan mee aan de Drakenrace en de jaarmarkt in Vreeswijk en de keukentafel gaat door alle wijken.

Iedere derde zaterdag van de maand staat de keukentafel in een wijk. In september in de Batau, daarna Galecop, Zuilenstein, Wijkersloot, Fokkesteeg en Hoog Zandveld. De tour eindigt volgend jaar op de politieke markt in City Plaza. De keukentafel is de plaats waar in een huishouden de belangrijke gesprekken plaatsvinden, meningen worden uitgewisseld en beslissingen worden genomen. Met zo’n tafel gaat de PvdA naar de kiezers. De Partij wil duidelijk maken wat zij zelf in de gemeenteraad voor Nieuwegein in de afgelopen 4 jaar heeft gedaan. Daarnaast wil de Partij graag horen wat de bewoners voor de komende vier jaar belangrijk vinden. Dat gebeurt door een gesprek aan de keukentafel. Met een kop koffie en een koekje.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren