Katern

PurpleBird maakt een website helemaal op maat

Wil jij een website laten maken helemaal op maat en in eigen huisstijl? Het Utrechtse bedrijf PurpleBird ontwikkelt krachtige WordPress websites die past bij je doelgroep. Ook de Digitale Stad Nieuwewgein heeft haar website in WordPress ontwikkeld. Als vakidioten zijn de medewerkers van dit bedrijf elke dag bezig met het ontwikkelen van de beste websites.

PurpleBird is een creatief website bureau uit Utrecht met één doel: de specialist het unieke podium geven die ze verdienen. ‘Gedreven door passie en creativiteit zullen wij samen met jou gaan voor het beste resultaat. Let’s take this flight!’

Het bedrijf: ‘Bij het ontwikkelen van een website is het belangrijk om eerst je doelen te bepalen. Een website is namelijk een tool om jouw doelen te behalen. Dit kunnen we samen doen in een strategiesessie waarbij we gelijk een strategisch fundament leggen voor jouw website.’

Een website is een laagdrempelige eerste stap voor potentiële nieuwe klanten. Met een website bedien je klanten 24×7 en zorg je voor een betrouwbare uitstraling. Tegenwoordig is het goed mogelijk om een website zelf te bouwen op basis van enkele templates, een website laten maken is uiteraard ook mogelijk.

Naast het ontwikkelen van een website is ook de zoekmachine optimalisatie enorm belangrijk. Het is jammer wanneer je website is ontwikkeld er geen bezoekers richting de website toekomen. Met SEO kun je hoger scoren in zoekmachines zoals Google en Bing. Met de juiste SEO is het mogelijk om hoger in de zoekmachine terecht te komen. Met SEO kun je organisch verkeer naar je website brengen. Je hoeft niet te betalen voor advertenties. SEO is gratis al kost het wel veel tijd en moeite.

Je zoekmachine marketing optimaliseren?
Toby van Vuuren van PurpleBird: ‘Zoekmachine marketing is een zeer belangrijke discipline binnen de online marketing. Het draait bij zoekmachine marketing allemaal om het zo goed mogelijk vindbaar maken van je website via online zoekmachines zoals Google en Bing. Vooral de positie die je website inneemt op de SERP (Search Engine Results Page, oftewel de pagina met zoekresultaten) is hierbij cruciaal.’ Lees er hier meer over.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk