Programma gratis groepsactiviteitenvervoer

Gezamenlijk een uitstapje maken zoals een boottocht of naar een museum of winkelcentrum? De gemeente Nieuwegein biedt gratis activiteitenvervoer voor inwoners vanaf 65 jaar met een minimuminkomen. Op vertoon van de U-pas kunt u op zaterdagen voor groepsactiviteiten met de BoodschappenPlusBus mee. Stichting GeinExpress verzorgt het vervoer.

Zaterdag 3 augustus: Dagje uit naar Den Bosch, u wordt thuis opgehaald om 10.00 uur – Zaterdag 10 augustus: Rondrit langs de Vecht, u wordt thuis opgehaald om 10.00 uur – Zaterdag 17 augustus: Zomertour De Lage Vuursche met de mogelijkheid om een pannenkoek te eten, u wordt thuis opgehaald om 10.00 uur. – Zaterdag 24 augustus: Bezoek aan Wijk bij Duurstede met de mogelijkheid om te winkelen, u wordt thuis opgehaald om 10.00 uur.

U kunt zich op donderdagmiddagen aanmelden voor de activiteiten bij de heer Harry Rietveld via tel. 06 2134 993 of via e-mail: stichtinggeinexpress@hotmail.nl. Het vervoer is gratis voor U-pashouders vanaf 65 jaar, eventuele kosten voor toegang van een activiteit of versnaperingen zijn voor eigen rekening.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk