Procedure nieuwe bestemmingsplannen van start

De gemeente start dit jaar met het maken van nieuwe actuele bestemmingsplannen voor de wijken Vreeswijk, Batau Noord en Batau Zuid. Woont of werkt u in de wijk Vreeswijk, Batau Noord of Batau Zuid en heeft u plannen om op uw perceel uit te breiden of iets anders te gaan doen dan wat de bestemming aangeeft? Dan kunt u tot en met 2 maart 2015 een verzoek indienen om het bestemmingsplan te wijzi- gen. U kunt hiervoor het “formulier principeaanvraag” gebruiken.

Naar verwachting zal nog voor de zomervakantie een besluit worden genomen over het wel of niet meenemen hiervan in het verdere bestemmingsplanproces. Vervol- gens is het de bedoeling dat medio 2016 de geactualiseerde bestemmingsplannen gereed zijn. Meer informatie over de formele publicatie kunt vinden op www.overheid.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren