Prinses Margrietschool 1 dag circus

De Prinses Margrietschool in Nieuwegein viert op vrijdag 23 juni haar 40 jarig bestaan op beide locaties. Dit wordt gevierd met een feestelijke circusdag voor en door alle leerlingen.

’s-Morgens krijgen de kinderen eerst een circusvoorstelling te zien, waarna ze zelf, samen met de leerkrachten en hulpouders, aan de slag gaan met het instuderen van een circusact per klas. Acts die worden voorbereid zijn o.a. een clownsact, limbodansen, een levende piramide, balanceren en acrobatiek.

Tussen de middag krijgen alle kinderen een lekkere lunch aangeboden, waarna de eindvoorstelling begint. De voorstellingen zullen in de gymzaal gehouden worden en beginnen om 13.30 uur. Op locatie Zuid in de Driehoek en op locatie Noord in de Waterlelie.

Ouders en andere belangstellenden zijn van harte welkom om deze show te bekijken. Op locatie Noord worden ook de cliënten van Boogh Nieuwegein uitgenodigd.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren